Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predáme polyfunkčný objekt

Ulica: M.R.Štefánika
Obec: Sereď
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
350 000 €

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení predáme lukratívnu budovu v centre mesta Sereď. Jedná sa o významnú investičnú príležitosť. Polyfunkčná budova sa nachádza priamo v centre mesta na najfrekventovanejšej ulici, ktorá je hlavnou dopravnou tepnou na trase Nitra Bratislava. Budova sa nachádza priamo pri autobusovej stanici na ktorej sa nachádza značná časť obchodných, kancelárskych a predajných priestorov. Budova sa predáva aj s dlhodobými nájomníkmi ako sú banky, poisťovne, predajne odevov, textilu, kozmetiky,kadernictvo, potraviny čo je značnou výhodou. V obchodných priestoroch sa nachádzajú  nájomcovia, ako poisťovna Uniqa predajňa Bodyfashion, drogéria Tevos, ale aj  solárne štúdio alebo pánske kaderníctvo.

V blízkosti sa nachádza mestský úrad, gastro prevádzky, kostol, sokolovňa, múzeum a ďaľšie predajne. Predáva sa polovičný podiel prízemia a poschodia polyfunkčnej budovy, ktorej súčasťou je momentálne celkovo šesť obchodných priestorov. Plocha obchodných priestorov je 755 m2. Zastavaná plocha budovy je 507 m2.

Všetky priestory majú samostatné meranie energií a plynové kúrenie. S podielom na obchodných priestoroch sa kupuje aj prislúchajúci podiel na pozemku. 

Polyfunkčná budova je v osobnom vlastníctve majiteľa. Predáva sa polovičný podiel.

Cena je stanovená na 350 000 eur.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
755 m2
Zateplený objekt:
áno
Počet podlaží:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mário Lipovský

Ing. Mário Lipovský

Konateľ

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti